Doe je mee op 6 april?

 

foto bbp

De BouwBroedPlaats komt naar Rotterdam! Na een succesvolle BouwBroedPlaats Experienzzze in de regio Utrecht, organiseren MEESTERSadvies en Dura Vermeer een aantal BouwBroedPlaatsen in Rotterdam.
 
Krachten bundelen
Op de BouwBroedPlaatsen komen mensen die hart hebben voor onderwijs en (ge)bouwen samen. Onderwijzers, ondernemende directeuren, ambtenaren, adviseurs, architecten of projectontwikkelaars die zowel binnen als buiten de bestaande kaders denken. Door mensen met verschillende achtergronden bij elkaar te brengen, komen we tot vernieuwende ideeën. Kennis halen, kennis brengen en verbindingen leggen staan centraal. Met één gezamenlijke ambitie: ‘bouwen’ aan de beste scholen van en voor onze kinderen. Samen zetten we de route uit voordat de reis moet beginnen, in plaats van het gebaande pad te gaan.
 
Doe je ook mee?
Op woensdag 6 april organiseren we de eerste BouwBroedPlaats. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze middag buigen we ons over vragen zoals:

  • Wat als alles mogelijk was in Rotterdam? Wat zouden we dan voor scholen willen (ver)bouwen?
  • Op welke concrete Rotterdamse vraagstukken moeten we een antwoord bedenken?
  • Aan welke mogelijkheden hebben we eigenlijk nog nooit gedacht?
  • Wat inspireert ons? Welke mensen en concepten? Welke gebouwen?
  • Als we een Programma van Verlangen zouden maken? Wat staat daar dan in?
  • En met welke keiharde realiteit hebben we dagelijks te maken. Waar zouden we van af willen?

Ook bepalen we daar gezamenlijk de invulling van een groter event, de BouwBroedPlaats Experienzzze in het najaar (6 oktober).
 
Programma
13.00 uur             Ontvangst met broodjes in Foyer Café Walhalla  (adres: Veerlaan 11 in Rotterdam)
13.30 uur             Start BouwBroedPlaats
16.00 uur             Einde BouwBroedPlaats
 
Meld je aan
We horen graag of wij op je komst kunnen rekenen. Dit kun je doen door op de knop hierboven te drukken of een e-mail te sturen naar bouwbroedplaats@duravermeer.nl onder vermelding van je naam. Ook als je iemand kent die een meerwaarde kan leveren, horen wij dat graag.
 
Graag tot 6 april!
 
Met vriendelijke groet,
 
Kai Vonk

Please like & share: